Νέα Mercedes E-class: Το 2021 το facelift της σειράς
15852
post-template-default,single,single-post,postid-15852,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive

Η νέα Mercedes E-class έχει την πολυτέλεια που της αρμόζει

mercedes e class prototype facelift

Η νέα Mercedes E-class έχει την πολυτέλεια που της αρμόζει

Το facelift της Mercedes E-class με νέες λεπτομέρειες πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2021. Το ανανεωμένο μοντέλο sedan μεσαίας κατηγορίας πρόκειται να παρουσιαστεί επίσημα την επόμενη εβδομάδα στη Γενεύη.

Το teaser video της E-class

Ο αρχιμηχανικός της E-class, Michael Kelz, δοκίμασε και επίσημα πρώτος το νέο μοντέλο στο Las Vegas. Μετά τη δοκιμή, έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο επίσημο βίντεο παρουσίασης της νέας E-class, βάζοντας τέλος στην αγωνία των fans της εταιρείας. Το αποτέλεσμα είναι μοναδικό:

Οι δημοσιευμένες λεπτομέρειες της νέας Mercedes E-class

Ήδη εδώ και μέρες έχουν κυκλοφορήσει σε πολλά site του εξωτερικού πληροφορίες σχετικά με την πολυαναμενόμενη Mercedes E-Class και την αντίστοιχη AMG εκδοχή της. Τα νέα μοντέλα παρουσιάζουν ανανεωμένο σχεδιασμό και σύνθετο εξοπλισμό, με ειδικό Night Package που αντικαθιστά τις επιφάνειες χρωμίου σε κάποιες εκδόσεις.

Το νέο εσωτερικό

Η σειρά AMG έχει όλη την πολυτέλεια που της αρμόζει. Με κουμπιά touch που ξεχωρίζουν και σύστημα ταχυτήτων που ξεχωρίζει τον οδηγό από τον συνοδηγό, η νέα E-class είναι το next best thing της Mercedes-Benz. Μάλιστα, αντίστοιχα με τη νέα CLA, το σύστημα voice control μπορεί να ξεχωρίσει τη φωνή του οδηγού από αυτή του συνοδηγού και να εκτελέσει τις αντίστοιχες εντολές. Αυτό συμβαίνει χάρη σε ένα δεύτερο σύστημα μικροφώνου που είναι τοποθετημένο στη θέση του συνοδηγού.

Τέλος, ο άξονας του αυτοκινήτου έχει βελτιστοποιηθεί ακόμα περισσότερο. Το αυτόματο σύστημα παρκαρίσματος έχει επίσης βελτιωθεί και, σύμφωνα με τον Michael Kelz, παρκάρει πιο γρήγορα και από άνθρωπο. Οι αισθητήρες είναι εξαιρετικά βελτιωμένοι, ενώ το σύστημα cruise control είναι ένα από τα δυνατά του χαρτιά.

Εσείς θα την δοκιμάσετε;

Συμβουλευτείτε την Mercedes Home Service – ΑΔΑΜ για ό,τι αφορά στη μέγιστη απόδοση του αυτοκινήτου σας και το καλύτερο εξειδικευμένο service της αγοράς.

📍Νέα Μοναστηρίου 48, Θεσσαλονίκη

📞6936 072 497

 

Πηγή: 2021 Mercedes E-class Extensively Detailed  In 24-Minute Video

No Comments

Post A Comment