Εταιρία | Mercedes Home Service - ΑΔΑΜ
15789
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15789,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
 

ΕΤΑΙΡΙΑ

MERCEDES HOME SERVICE ΑΔΑΜ

Η επιχείρηση Mercedes Home Service Αδάμ, δραστηριοποιείται στο χώρο της επισκευής – service και βελτίωσης αυτοκινήτων Mercedes-Benz για παραπάνω από 30 χρόνια. Με την παρουσία των αυτοκινήτων Smart, η Mercedes Home Service Αδάμ πρόσθεσε στις υπηρεσίες της και την επισκευή – service και βελτίωση αυτοκινήτων Smart.

Η Mercedes Home Service Αδάμ ιδρύθηκε το 1981. Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση που έχει σα γνώμονα την άμεση εξυπηρέτηση σας και την καλύτερη δυνατή φροντίδα του αυτοκινήτου σας, Mercedes-Benz ή Smart.

Η πολυετής πείρα, σε συνδυασμό με τα πιο σύγχρονα διαγνωστικά μηχανήματα, οι πλήρως ανακαινισμένες εγκαταστάσεις και το φιλικό περιβάλλον, εξασφαλίζουν την άμεση και εγγυημένη εξυπηρέτησή σας.

Στη Mercedes Home Service Αδάμ θα βρείτε το πιο έμπειρο και διαρκώς ενημερωμένο προσωπικό για το service, μετατροπή ή βελτίωση του αυτοκινήτου σας, ενώ στον ίδιο χώρο υπάρχει φανοποιείο και βαφείο.