3+1 λόγοι να επισκεφθείς άμεσα το συνεργείο
15863
post-template-default,single,single-post,postid-15863,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive

3+1 λόγοι για να επισκεφθείς άμεσα το συνεργείο

episkepsi-sinergeio-mercedes-thessaloniki

3+1 λόγοι για να επισκεφθείς άμεσα το συνεργείο

3+1 λόγοι για να επισκεφθείς το συνεργείο

Πέρα από τους τακτικούς προγραμματισμένους ελέγχους, το αυτοκίνητο μπορεί να βγάλει έκτακτα προβλήματα που δείχνουν ότι πρέπει να πας στο συνεργείο συντομότερα. Μερικοί λόγοι είναι οι εξής:

1.Χάνει λάδια

Μπορεί να μη σημαίνει κάτι σημαντικό, μπορεί όμως να οδηγήσει σε μεγαλύτερα προβλήματα. Εάν ανάψει η ένδειξη λαδιού ή εάν δεις κηλίδες λαδιού όταν το αυτοκίνητο είναι σταματημένο, φρόντισε να κλείσεις το ραντεβού σου στο συνεργείο για έναν έλεγχο. Η ζημιά που μπορείς να προκαλέσεις είναι μεγαλύτερη από τον προληπτικό έλεγχο που βαριέσαι να κάνεις.

2. Ρετάρει ο κινητήρας

Καμιά φορά στην εκκίνηση παρατηρείται ένα μικρό τράνταγμα του αυτοκινήτου. Συνήθως συμβαίνει σε πολύ χαμηλές ταχύτητες, όταν ο οδηγός αφήνει τον συμπλέκτη. Είναι εξαιρετικά πιθανό αυτό να σημαίνει βλάβη στον κινητήρα, πιθανόν λόγω κάποιου καυσίμου κακής ποιότητας και το αυτοκίνητο πρέπει να ελεγχθεί άμεσα.

3. Έντονα και διαφορετικά καυσαέρια

Εάν παρατηρήσεις αλλαγή στα καυσαέρια που εκπέμπει η εξάτμιση του αυτοκινήτου, τότε μάλλον πρέπει να το πας για έλεγχο. Τα πολύ λευκά καυσαέρια πιθανόν δείχνουν κακή καύση λαδιού στον κινητήρα, ενώ τα πολύ μαύρα ίσως σημαίνουν κακό καύσιμο στον κινητήρα.

4. Χαμηλή ένταση στα φώτα

Εάν παρατηρήσεις ότι τα φώτα σου φέγγουν πιο αδύναμα ή τρεμοπαίζουν όταν ξεκινά το αυτοκίνητο, ίσως υπάρχει πρόβλημα με μην μπαταρία ή το δυναμό του αυτοκινήτου.

Σε κάθε περίπτωση, όταν βλέπεις κάποια ένδειξη αναμμένη στο ταμπλό, είναι καλό να επικοινωνείς άμεσα με το συνεργείο αυτοκινήτου σου και να εξηγήσεις τι ακριβώς συμβαίνει. Ακόμα κι αν δεν είναι κάτι σημαντικό, ένας έκτακτος προληπτικός έλεγχος θα σε γλιτώσει από απρόοπτα προβλήματα και έξοδα!

________________________

Συμβουλευτείτε τους ειδικούς για ό,τι χρειαστείτε:

Εξειδικευμένο Service Mercedes Benz-Smart

Mercedes Home Service – ΑΔΑΜ

📍Νέα Μοναστηρίου 48, Θεσσαλονίκη

📞6936 072 497

 

No Comments

Post A Comment